KAKO komt met alternatief op Kindervakantieweek

April 25, 2020

Het Elzenhoekpark bij de kinderboerderij wordt deze zomer niet opgevrolijkt door het gezang van 500 kinderen en 120 vrijwilligers. Niet alleen de kleine deelnemers zullen dat erg jammer vinden, ook de organisatie had liever wel de vrije dagen in het evenement gestoken. Er is dus helaas geen KAKO Kindervakantieweek dit jaar.

 

Toch kan de zomer in Oss niet voorbijgaan zonder het KAKO, vond de organisatie. Om het echte KAKO vakantiegevoel vast te houden worden allerlei spellen en andere activiteiten bedacht die de kinderen (en de vrijwilligers) zelf thuis kunnen doen. Via social media en natuurlijk de eigen website www.kako.nl worden deze activiteiten bekend gemaakt en verspreid.

 

De plannen zijn volop in de maak; zo komt er - op de welbekende melodie- een heus KAKO-lied. Tips om thuis hutten te bouwen. Spel- en knutseltips voor broers en zussen of vriend(innet)jes in de buurt en nog veel meer.

 

Kortom, de Kindervakantieweekmachine van het KAKO gaat deze zomer niet vastroesten, maar bijdragen aan een speelse zomer waar ook veel gelachen kan worden.

 

Ook de de Avondvierdaagse zal dit jaar helaas niet plaatsvinden. De datum in 2021 is ; 14 - 17 juni 2021.

 

Het KAKO hoopt er in 2021 met nieuwe energie en met alle Ossenaren weer een topjaar van te kunnen maken.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon