Markten in Oss weer compleet

May 1, 2020

Vanaf aanstaande zaterdag mogen in Oss alle kramen weer op de markt staan: food en non-food. Natuurlijk gelden voor het bezoek aan de weekmarkt nog altijd de richtlijnen die eerder zijn gegeven: blijf thuis als je niet fit bent, schud geen handen en houd 1,5 meter afstand. En probeer zoveel mogelijk contactloos te betalen.

 

Sinds maandag 23 maart mochten er alleen nog maar food kramen op de markt staan. Die maatregel was door de Brabantse veiligheidsregio’s genomen in verband met het coronavirus. Gisteren  besloten zij om de maatregelen te versoepelen. Daardoor is ook non-food weer toegestaan op de markt.

 

Aanstaande zaterdag is de eerste keer dat alle kramen weer op de markt mogen staan in Oss. Op dinsdag 5 mei is er geen markt in verband met Bevrijdingsdag.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon