Korfbalvereniging DOT Oss hervat jeugdtrainingen

May 6, 2020

Vanaf woensdag 6 mei zal ook Korfbalvereniging KV DOT de trainingen voor de jeugd tot en met 12 jaar hervatten. Uiteraard gelden ook bij de Osse korfbalvereniging strikte maatregelen. Zo blijft de kantine en de kleedruimtes gesloten, zijn ouders/verzorgers niet welkom op de accommodatie, worden alle materialen na gebruik ontsmet en is iedereen verplicht om voor en na de training handen te wassen.

 

Corona-coördinator en bestuurslid jeugdzaken van de korfbalvereniging Wouter van Aanholt vertelt: “We vinden het erg fijn dat we onze jongste jeugdleden weer mogen ontvangen bij de club. We weten dat ze al hun vriendjes en vriendinnetjes, de trainers en natuurlijk het korfballen ontzettend hebben gemist de afgelopen tijd. Daarnaast zien we ook dat juist nu kinderen veel thuis moeten blijven, kinderen niet of nauwelijks aan bewegen en sporten toekomen. We willen daarom in deze tijd ook niet-leden de kans geven om deel te nemen aan onze trainingen. We zijn een maatschappelijk betrokken vereniging en we willen dat juist nu laten blijken. Sporten en bewegen draagt immers bij aan een goede gezondheid.”

 

 

Meetrainen tijdens de coronacrisis?
Meetrainen is tijdens de coronacrisis gratis en vrijblijvend. Wel wordt gevraagd dit te melden via school@kvdot.nl . De trainingsdagen zijn op woensdag- en vrijdagavond. Voor kinderen van 4 t/m 10 jaar van 18.00-19.00 uur en voor kinderen van 11 en 12 jaar van 19.15 uur-20.15 uur.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon