Theater de Lievekamp gaat 'on tour'

May 12, 2020

Theater De Lievekamp sloot medio maart tijdelijk haar deuren, maar heeft niet stilgezeten. Op woensdag 13 mei vindt de eerste editie van ‘De Lievekamp on Tour’ plaats. Het Osse theater organiseert besloten optredens voor de bewoners van verschillende woonzorglocaties in de gemeente Oss. Dit initiatief is opgezet in het kader van de programmalijn Theater van de Stad.

 

Het Osse theater gaat op pad naar drie woonzorglocaties voor volwassenen met een verstandelijke beperking in de gemeente Oss. De bewoners van de locaties Smaragd en ’t Reut in Berghem (Dichterbij) en de locatie Nijverbergh van Philadelphia Zorg zijn deze dag het eerste publiek van ‘De Lievekamp on Tour’. Op iedere locatie verzorgt de Osse zangeres Anisa Slegers een heerlijk theaterconcert in een geschikte binnentuin of binnenplaats. Dit jonge aanstormende talent geeft deze dag op sommige locaties zelfs twee concerten. Op deze manier kunnen er zoveel mogelijk bewoners, op veilige afstand van de artiest, genieten van een magisch theatermoment op eigen locatie.

 

Belang van verbinding

Juist in deze tijd ziet De Lievekamp een groot belang om verbinding te zoeken met iedereen in de Osse samenleving. Met ‘De Lievekamp on Tour’ wil het theater de bewoners van deze woonlocaties een hart onder de riem steken en een lichtpuntje voor hen zijn. Stadsprogrammeur Lobke van der Sanden: “Theater van de Stad kunnen we op dit moment niet vormgeven in ons theater, dus dan moet je op zoek naar andere manieren om iedereen te bereiken met de podiumkunsten. Zo is het idee voor De Lievekamp on Tour ontstaan: wij brengen de podiumkunsten thuis bij de mensen die een moment van verwondering nu extra goed kunnen gebruiken.”

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon