Heropening Muzelinck vanaf 2 juni

May 18, 2020

Vanaf 2 juni a.s. gaan de deuren van Muzelinck weer open en kunnen de activiteiten aan de Raadhuislaan gefaseerd hervat worden. Er zal gestart worden met muzieklessen, individueel of in een klein groepje. In een later stadium wordt bekeken wat de mogelijkheden zijn voor de beeldende cursisten en de overige groepscursussen. Er zal veilig gewerkt worden volgens een protocol dat voldoet aan de RIVM-richtlijnen.

Online lessen tot 1 juni
De muzieklessen en andere activiteiten lopen online door tot 1 juni en vanaf 2 juni a.s. dus weer bij Muzelinck. Komende week zal duidelijk worden welke muziekensembles er opgestart kunnen worden vanaf 2 juni. Het zal dan ook duidelijk zijn wat de lesmogelijkheden zijn bij de leslocaties buiten Muzelinck. Willen cursisten liever voorlopig de lessen nog online voortzetten, dan is dat natuurlijk mogelijk. Docenten nemen contact op met al hun leerlingen en spreken samen de lesvorm af.

 

Bereikbaarheid Muzelinck
Vanaf 25 mei is Muzelinck weer (beperkt) telefonisch bereikbaar. Dit zal zijn van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 13.00 uur. Daarnaast zijn zij per mail te bereiken via contact@muzelinck.nl. De meest actuele informatie is te vinden op de website: www.muzelinck.nl.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon