Afvalkalender 2019 vanaf nu beschikbaar

December 17, 2018

De afvalkalender van 2019 is beschikbaar. Op de afvalkalender staan alle ophaaldagen voor het aankomende jaar. De kalender van 2019 kunt u digitaal opvragen en/of zelf printen. Dat kan via www.mijnafvalwijzer.nl of de gratis app AfvalWijzer.

 

Let op

De ophaaldagen zijn anders dan afgelopen jaar. Bent u gewend aan een bepaalde ophaaldag waarop we uw container legen? Kijk dan goed op de kalender of deze dag nog klopt. De container moet op de ophaaldag vanaf 07:00 uur aan de straat staan. U mag de container ook de avond van te voren neerzetten.

 

Voordelen app AfvalWijzer

U kunt in de app instellen dat u automatisch een melding krijgt als we het afval ophalen. Daarnaast krijgt u een melding als er tijdelijke veranderingen zijn. Bijvoorbeeld bij uitval van een vuilniswagen door gladheid of als de ophaaldag wijzigt. Let op: hiervoor moet u pushberichten toestaan! De AfvalWijzer app is gratis te downloaden en bruikbaar voor iPad, iPhone, Android- en Windowsphone. U herkent de app aan het groene logo met witte container.

 

Hulp nodig?

Hebt u hulp nodig bij het downloaden van de app of het printen van uw kalender? Bel dan de gemeente via 14 0412. Hebt of gebruikt u geen computer, smartphone of tablet? Dan kunt u bij de gemeente telefonisch een papieren kalender aanvragen via 14 0412.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Kunstrally CrOss biedt podium aan jongeren

January 20, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon