Locaties gezocht voor opnames Brabants Bont

November 1, 2018

Brabants Bont is een humoristische sketch met een Oss' dialect. In Brabants Bont komen herkenbare situaties voor op alledaagse plekken. De pilot van drie afleveringen hebben we gemaakt ter promotie op de gelijknamige toneelvoorstelling van Toneelvereniging Internos. Met in totaal meer dan 21.000 views (via Facebook) was het een groot succes en dus gaan we nieuwe afleveringen draaien van deze sketches. De typetjes Annie, Bep, Coby en anderen komen dus weer teug. 

 

Om deze afleveringen te kunnen maken zijn we op zoek naar ambassadeurs. Ondernemers die deze serie een warm hart toedraagt en tegelijkertijd de mogelijkheid krijgt zichzelf zichtbaar te maken. We zoeken bijvoorbeeld een damesmodezaak, snackbar, sportschool, viskraam noem maar op waar we een of meerdere afleveringen mogen draaien. Een mooie manier om je bedrijf in de picture te zetten.

 

Bekijk alle drie de sketches hier terug 

 

Wil jij graag dat we een of twee sketches in jouw zaak komen draaien, stuur dan een mail naar info@412tv.nl of bel/app Thijs Verhoeven via 06-48117262. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Maashorst Trailrun krijgt vervolg op zondag 5 april 2020

December 19, 2019

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon