Anneke van Giersbergen op derde editie Bourgondival Van Streek

February 23, 2019

Op zaterdag 1 juni 2019 vindt de derde editie van Bourgondival Van Streek plaats. 
Op de unieke locatie van Boer Spierings aan de Oijenseweg in Oss kun je, net als op de vorige twee edities, de hele dag komen genieten van heerlijke streekproducten en ook heeft de organisatie weer fantastische artiesten weten te strikken om het Bourgondival muzikaal op te luisteren.

 

Anneke van Giersbergen

Vol trots mag de organisatie de allereerste naam aankondigen! Niemand minder dan Anneke van Giersbergen zal optreden op de komende editie van Van Streek. Anneke van Giersbergen is bij velen bekend van haar optredens met haar toenmalige Osse band The Gathering, maar ook ver buiten onze provincie- en landgrenzen is één van de beste zangeressen van ons land  te aanschouwen. Zo tourde ze met haar huidige band VUUR de hele wereld rond en is ze op dit moment bezig met haar theatertour ‘Inchecken’, waarmee ze recentelijk De Lievekamp aandeed. Deze dame heeft dan ook heel wat in haar mars en we kunnen bijna niet wachten totdat Anneke ons Van Streek komt maken.

 

Kaartverkoop

Een toegangskaartje voor de komende editie van Bourgondival Van Streek kost in de voorverkoop €7,80 (inclusief administratiekosten) en deze is inmiddels gestart! Meer informatie over de kaartverkoop: www.vanstreek-oss.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon