Burgerinitiatief 'Eten Over' met spoed op zoek naar een auto

February 14, 2019

Het burgerinitiatief 'Eten Over' is een initiatief waar voedselverspilling en armoede samen komt. Maureen haalt iedere week bij diverse bakkers het overgebleven brood op en krijgt via een sponsor groente, fruit en houdbare producten geleverd. Via een speciale Facebook groep bereikt ze een groep mensen die de eindjes aan elkaar moeten knopen en vaak niet voldoende inkomsten hebben om goed voor zichzelf te kunnen zorgen. Sommigen vallen bijvoorbeeld net buiten de voedselbank. Iedere donderdag houd ze een uitgifte bij haar thuis waar de mensen dan hun deel mogen ophalen, gratis. 

 

Maureen is een huisvrouw, zit zelf in de bijstand en is vanwege diverse ongemakken afgekeurd om te werken. Dit stukje wat zij voor anderen kan doen is voor haar heel belangrijk, omdat ze anders niks om handen heeft. Om dit initiatief voort te kunnen zetten heeft ze een auto nodig. Zij heeft zelf geen auto en de auto die ze mocht lenen is inmiddels afgekeurd. 

 

Wil jij graag dit initiatief steunen? Doe dan een donatie via deze doneeractie. 

 

Ben jij een autobedrijf en wil je graag een tweedehands auto sponsoren? Stuur ons dan even een mail via info@412tv.nl en dan brengen wij je met Maureen in contact.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon