Deelnemers De Osse Nacht gezocht!

April 2, 2019

Muzelinck en Theater van de Stad organiseren op zaterdag 29 juni De Osse Nacht. Een avond en een stukje nacht vol muziek, theater en dans op verschillende podia in een ontspannen ‘festivalsfeer’. De Osse Nacht is een kunstfestival dat een podium biedt aan zoveel mogelijk amateurkunstenaars uit Oss en omgeving. Voor iedereen die wil beleven, optreden, zijn/haar talent wil laten zien, zich wil laten verrassen en vooral wil genieten van verschillende kunstvormen.
Het is de plek van ontmoeting voor alle verschillende amateurkunstenaars die onze regio rijk is.


Van beginners tot gevorderden en van solisten tot groepen, iedere creatieveling kan zich presenteren en laat zich inspireren. De Osse Nacht start op 29 juni om 19.00 uur bij Muzelinck en Theater De Lievekamp in Oss en is gratis te bezoeken. Deelnemers kunnen zich vanaf 1 april inschrijven via de website van Muzelinck of van Theater van de Stad/De Lievekamp.
 

Samenwerking Muzelinck en Theater van de Stad
Muzelinck organiseerde twee keer eerder de Nacht van Muzelinck en werkte toen al samen met Theater De Lievekamp door gebruik te maken van de ruimtes en podia van dit theater.
Dit keer krijgt de samenwerking een intensievere vorm en wordt De Nacht een co-productie tussen Muzelinck en de programmalijn Theater van de Stad. Dit project van De Lievekamp heeft dezelfde doelstelling als Muzelinck: een podium bieden aan lokale amateurkunstenaars en zoveel mogelijk mensen in aanraking brengen met kunst en sociaal-culturele activiteiten.
‘We zijn om tafel gegaan en werden direct enthousiast! Door samen te werken kunnen we meer mensen bereiken en worden de mogelijkheden vergroot.’, aldus Laura Wijnbelt, directeur Muzelinck.

Deelnemers gezocht
Maak je muziek, heb je een goede theateract of ligt je hart bij dans? Wil jij een podiumkunst presenteren of juist een andere kunstvorm, zoals beeldend? Het is allemaal mogelijk tijdens De Osse Nacht!

 

Niet alleen het publiek zal geïnspireerd naar huis gaan, ook de artiesten kunnen hun hart ophalen: Elkaar zien optreden leidt zeker tot elkaar inspireren. Kijk op www.muzelinck.nl/evenementen of https://www.lievekamp.nl/voorstelling_cat/theater-van-de-stad/ en meld je aan!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon