Drie nieuwe namen voor Bourgondival Van Streek

April 10, 2019

Op zaterdag 1 juni 2019 vindt de derde editie van Bourgondival Van Streek plaats. Onlangs werd de komst van Anneke van Giersbergen en Robin Borneman al bekendgemaakt en deze week kondigt de organisatie maar liefst drie nieuwe namen aan die hun opwachting zullen maken in de stal van Boer Spierings aan de Oijenseweg in Oss.

 

The Wild Horses

You Can’t Always Get What You Want…. De 'echte' Rolling Stones zullen niet snel voet zetten op Bourgondival Van Streek. Dat wil echter niet zeggen dat de muziek van Mick & Keith niet zal klinken op zaterdag 1 juni. Rolling Stones-coverband The Wild Horses uit Lith zal het publiek laten meezingen op (I Can’t Get No) Satisfaction, Paint It Black, Gimme Shelter en alle andere bekende hits. 'It’s Only Rock ’n Roll But We Like It!'

 

Crazy Cadillac

Heb jij je dansschoenen al klaar staan? Da’s mooi, want Crazy Cadillac is dé meest swingende '50-er jaren' Rock 'n' Roll-band van Nederland. De Rock 'n' Roll muziek van Crazy Cadillac klinkt zeer authentiek, zoals de muziek uit die tijd moet klinken: puur, swingend, sfeervol, soms rauw, en vooral ook voorzien van een flinke dosis plezier en humor. Crazy Cadillac brengt een gevarieerd repertoire met alle 'oldies' uit de hoogtijdagen van de Rock 'n' Roll, zeer herkenbaar met alle hits uit die jaren. Stil blijven staan is dan ook geen optie.

 

Fritz & Danny

Klassiekers in een akoestisch jasje! Fritz & Danny kleden alom bekende klassiekers uit en brengen deze in hun puurste vorm. Wat je kunt verwachten zijn de beste nummers van The Beatles, Dire Straits, The Doors, The Eagles, Elvis Presley, Jimi Hendrix, Red Hot Chili Peppers, Guns ’n Roses en vele anderen, alles teruggebracht tot de essentie. Ze gebruiken slechts twee akoestische gitaren en hun twee uitstekende zangstemmen. Hoewel de mannen dus semi-akoestisch optreden, hoor je de liefde voor het ruigere werk er in terug: deze gasten rocken.

 

Kaartverkoop

Een toegangskaartje voor de komende editie van Bourgondival Van Streek kost in de voorverkoop €7,80 (inclusief administratiekosten) en deze is inmiddels gestart! Meer informatie over de kaartverkoop en het festival: www.vanstreek-oss.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon