Eerste glasvezelkabel gelegd

December 6, 2018

Op donderdag 6 december ging de eerste schop symbolisch in de grond om de aanleg van het glasvezelnetwerk in Vinkel, Geffen, Nuland en Kruisstraat af te trappen. E-Fiber en de gemeentes (Oss en ‘s-Hertogenbosch) hebben dit mooie moment samen met betrokkenen gevierd. Na een lang voortraject is het moment eindelijk daar. De graafwerkzaamheden gaan van start in Vinkel.


Een gezamenlijk initiatief

Mike van der Geld, wethouder duurzaamheid van de gemeente ‘s-Hertogenbosch kijkt uit naar deze nieuwe ontwikkeling: “Glasvezel kan veel meer data aan dan de huidige kabel die er ligt. Ik verwacht dat de vraag naar grote hoeveelheden data alleen maar zal stijgen in de toekomst. Glasvezel kan die hoeveelheid aan en is daarom een uiterst toekomstbestendige infrastructuur.”

 

Gratis aansluiting

E-Fiber legt samen met aannemer Spitters het glasvezelnetwerk aan. Eric Vos, directeur van E-Fiber, laat weten dat alle adressen, ook in het buitengebied, kosteloos worden aangesloten op het netwerk.

 

De aanleg van het glasvezelnetwerk is voor alle huishoudens gratis. Om ook kosteloos te worden aangesloten op het netwerk dien je zo snel mogelijk een glasvezelabonnement af te sluiten via een van de beschikbare providers.

 

Meer weten?

Kijk op iedereenglasvezel.nl/keuzehulp

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon