Expositie ‘Fotografie kunst of niet?’ en 'mensbeelden' in Ravenstein

January 22, 2019

Van 26 januari t/m 17 maart exposeert een groep amateurfotografen i.s.m. Mirjam Appelhof  in het Raadhuis van Ravenstein. De opening vindt plaats op 26 januari om 15 uur, waarbij iedereen van harte welkom is. In de vitrines laat Hilde Klomp haar mensbeelden zien met als thema ‘Vergankelijkheid’. Het Raadhuis is t/m maart op zaterdag en zondag open van 12-16 uur.

 

Zeggingskracht van het beeld

Deze groep amateurfotografen ontmoetten elkaar tijdens een cursus georganiseerd door de Fotobond Brabant Oost met Mirjam Appelhof als mentor. De insteek was de zeggingskracht van het beeld te onderzoeken. Niet te registreren maar te gaan creëren. Een onderwerp uitdiepen dat heel dichtbij lag. Het proces te laten gelden en telkens te blijven verdiepen. Ze zijn de uitdaging aangegaan kaders te doorbreken om zo autonomer te werken. Hieruit is heel persoonlijk werk ontstaan.

 

Vergankelijkheid

In de vitrines exposeert Hilde Klomp haar mensbeelden met als thema vergankelijkheid. Al een hele tijd combineert zij het kunstenaarschap met een baan als personeelsadviseur. Na het herstel van een ernstige ziekte besloot ze naar de kunstacademie te gaan waar zij nu afstudeert in beeldhouwkunst. Typerend voor haar werk is om de schoonheid van eenvoudige dingen te laten zien,  zoals beweging en de menselijke gestalte.

 

Te zien van 26 januari t/m 17 maart in het Raadhuis van Ravenstein

Elke zaterdag en zondag open van 12-16 uur, vrij toegankelijk.

 

www.cultuurravenstein.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon