Fransen Beveiligingen Oss bestaat 25 jaar

March 19, 2019

Erkend installateur van alarm- en camerasystemen, toegangscontrole, domotica, en telefonie Fransen Beveiligingen uit Oss, bestaat 23 maart aanstaande 25 jaar.

 

Fransen Beveiligingen onderscheidt zich sinds dag één van haar bestaan door de persoonlijke benadering van klant en techniek. Het compacte team staat garant voor vertrouwde gezichten op de werkvloer, en de vakkennis en jarenlange ervaring voor innovatieve, op maat gesneden adviezen en installaties.

 

Naast de onveranderde visie dat klant koning is, heeft Fransen Beveiligingen zich in de afgelopen 25 jaar ontwikkeld onder andere op het gebied van nieuwe technieken en innovatie. Waar de criminele methodes, maar ook de verzekeringseisen, wijzigen, past Fransen Beveiligingen haar adviezen, en op basis daarvan de installaties, aan. Maar ook de veranderde leef- en werkomstandigheden van een klant worden vertaald naar een (nieuw of aangepast) systeem. Daarbij dankbaar gebruikmakend van de nieuwste technische mogelijkheden.

 

Fransen Beveiligingen was, is, en blijft daarmee dé installateur voor erkend maatwerk op het gebied van beveiligings- en camerasystemen, toegangscontrole, domotica en telefonie.

 

Ben jij een monteur met MBV of TBV, en spreekt ons bedrijf je aan? Neem dan contact met ons op. Wij hebben altijd ruimte in ons team voor klantvriendelijke vakmensen.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten

February 24, 2020

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon