Gouden Oogappel voor Roy Thijssen

April 13, 2019

Roy Thijssen uit Oss is op zaterdag 13 april onderscheiden met een Gouden Oogappel. Hij kreeg deze onderscheiding voor zijn vrijwilligerswerk voor meerdere organisaties. Wethouder Thijs van Kessel reikte de onderscheiding uit.

Hart voor Oss en voor Live Muziek

Roy Thijssen is voorzitter van Stichting Hart Voor Live Muziek. Deze stichting organiseert de evenementen Rockronde Oss en Bourgondival Van Streek. Als voorzitter is Roy gewoon ‘een van de jongens’ en steekt hij de handen uit de mouwen voor deze evenementen.

 

Ook is Roy initiatiefnemer én beheerder van het platform HartvoorOss.nl. Met dit platform zet hij zich belangeloos in voor Oss en de Ossenaren, op wat voor manier dan ook. Goede doelen kunnen rekenen op de steun van Roy met zijn Messentrekkerbier, de kinderboeken van Ossy en met Muziek op Woensdag in cultuurpodium De Groene Engel.

 

Naast deze initiatieven helpt Roy verschillende Osse organisaties met grafische ontwerpen voor hun vereniging of evenement. Op de voorgrond staan is helemaal niets voor Roy, maar op de achtergrond staat hij altijd voor iedereen klaar! Hij is een stille oerkracht, bescheiden en onbaatzuchtig. Een Gouden Oogappel voor Roy is dan ook meer dan verdiend!

 

Gouden Oogappel

De onderscheiding is een gouden speld in de vorm van een appel, uitgevoerd in geel- en witgoud. Linksboven is de vorm van een oog uitgesneden met daarin een 0.03 karaat witte diamant. De uitreiking van de Oogappel gaat vergezeld van een oorkonde, een cheque van € 250 en feestelijke taart.

 

Foto: Thijs van Kessel

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon