Halloween activiteiten gemeente Oss

October 24, 2018

Deze maand is het weer Halloween maand en dat betekent vele activiteiten met dit thema. Hieronder hebben we een aantal activiteiten uitgelicht:

 

Wijkcentrum Schadewijk
Op zaterdag 27 oktober is er een gratis Halloween party in en rond wijkcentrum Schadewijk. Het thema dit jaar is 'De Hel van Oss'. Met Escaperoom, levende uilen, martelkamer, doolhof, JT-Entertainment en nog veel meer. 
Tijd: 19.00 - 23.00 

 

Het Osse Centrum
In het Osse Centrum is er op 25 t/m 28 oktober van alles te doen. Van een Walking Diner tot doolhoof en van tasjes versieren tot etalage speurtocht. 
Check de link voor meer info. 

 

D'n Iemhof
Op zaterdag 27 oktober vind er in D'n Iemhof een kinderdisco plaats met als thema Halloween. Deze kinderdisco is gratis toegankelijk voor alle kinderen van groep 3 t/m groep 8. Frisdrank en snacks zijn verkrijgbaar tegen kleine prijzen. 
Tijd: 19.00 - 22.00 uur

 

Muzelinck
Op maandag 29 oktober is het Halloween bij Muzelinck in Oss. Leerlingen muziek geven, geheel in stijl, een gevarieerd concert. De leerlingen zijn prachtig uitgedost en zelfs de muziek is griezelig! Geïnteresseerden zijn van harte welkom om te komen kijken en luisteren. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de balie van Muzelinck.

Aanvang: 19.00 uur

Locatie: zaal De Linck (Muzelinck)

Toegang: € 3,50 (inclusief consumptie)

 

Geffense Plas
De eerste editie van Halloween Nights Oss, Live Fear Theater wordt georganiseerd op de Geffense Plas. Het publiek wordt meegenomen in een angstaanjagend verhaal uit het dagboek van Hendricus. Ontrafeld wordt het duistere geheim van Leonora, dat het publiek al wandelend beleeft. Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop tijdens reguliere openingstijden van eetgelegenheid Gossimijne of online via facebook. Mensen kunnen beide dagen kiezen uit rondes om 19.30, 20.30 en 21.30 uur. De activiteit is geschikt voor mensen van 16 jaar en ouder. De organisatie is in handen van Carolien Rutjes Grime & Visagie.

 

Hoessenbosch
Zaterdag 27 oktober kun je 'Los in het Bos' bij Openluchttheater Hoessenbosch. Zij organiseren dan een kindvriendelijke Halloween avond. De routes zijn opgedeeld in twee leeftijdscategorieën. Een voor 5 tm 9 jaar en een voor 10 t/m 15 jaar. Meer informatie vind je in deze link

 

Megen
In Megen organiseren ze op 3 november een Halloween tocht voor kinderen in de basisschool leeftijd. Meer informatie vind je hier

 

Ruwaard
Woensdagavond 31 oktober is er een lampionnentocht en trick or treat. Met de kinderen van de Da Costa pleintjes wordt er ’s middags van 13.30- 16.30 uur lampions gemaakt in het laatste hofje van de Da Costastraat. De kinderen gaan ‘s avonds vanaf 18.30 uur met hun lampion langs de deuren en spelen trick of treat. Wil je meedoen bel even met Jolanda Meijer 06-22758859

of Mien Bosman 06-29176457.

 

Krinkelhoek
In de Krinkelhoek wordt er op 31 oktober een Halloween speurtocht georganiseerd. Vanaf 18.00 uur lopen ze een route langs deuren om snoepjes op te halen. Je mag een lampion meenemen en er lopen enge figuren rond. Meedoen is helaas niet meer mogelijk. 

 

Ravenstein
Net als voorgaande jaren organiseert JeugdWerk Ravenstein weer een Halloweentocht voor de kinderen uit groep 3 t/m 8 van de basisschool. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar organisatie@jeugdwerkravenstein.nl met daarin naam en leeftijd van de deelnemers en het mobiele telefoonnummer van de contactpersoon.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon