Hockey het populairst op eerste inschrijfdag Try-Out Sports

September 18, 2018

 

Sinds gisterenmiddag kunnen alle basisscholieren zich weer inschrijven voor één of meerdere Try-out Sports cursussen. Dit jaar was het vanaf 16.00 uur weer erg druk op de website van het Sport Expertise Centrum. Ondanks een kleine storing door een druk bezochte website, heeft bijna iedereen alsnog zijn favoriete cursus kunnen kiezen. Na de eerste inschrijfdag al meer dan 400 inschrijvingen! 

 

Meest populaire cursussen 

Hockey was vanaf het begin één van de populairste sporten en zit al bijna helemaal vol. Ook het wedstrijdskiën en paardrijden waren dit jaar weer erg geliefd. De  cursussen zitten al helemaal vol! Daarnaast gingen de Try-out Sports cursussen van turnen, judo en hiphop dans erg hard en de aanbieders kunnen dit jaar rekenen op veel enthousiaste deelnemers. Tennis is dit jaar ook weer erg in trek. Verenigingen kunnen nog het hele jaar door nieuwe cursussen aanbieden en dus er blijft altijd genoeg te kiezen! 

 

Inschrijven het hele schooljaar mogelijk 

Kinderen en ouders die er nog niet in zijn geslaagd zich in te schrijven voor één of meerdere cursussen hoeven niet te wanhopen. Inschrijven op www.sport-expertise-centrum.nl is gedurende het hele schooljaar mogelijk. Tot uiterlijk één week voor het begin van een cursus kunnen deelnemers zich aanmelden. De eerste cursussen van het schooljaar starten op maandag 1 oktober.

 

Op de hoogte blijven van nieuwe cursussen en andere nieuwtjes over Try Out Sports? Like onze facebookpagina: www.facebook.com/sportinoss

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten

February 24, 2020

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon