Instore Robin Borneman bij CD Kiosk

March 12, 2019

Ter promotie van zijn nieuwe album 'Folklore III - The Cradle Tree' zal de Osse zanger Robin Borneman een optreden gaan verzorgen bij CD Kiosk. Noteer dan ook zaterdag 16 maart in je agenda en zorg dat je om 16.00 uur bij CD Kiosk in De Schakel in Oss bent. De entree is gratis, maar wie een mooi plaatsje wil bemachtigen wordt aangeraden om op tijd aanwezig te zijn.

 

Over Robin Borneman

De Osse singer-songwriter Robin Borneman is geen vreemde meer in de Nederlandse muziekscene. De voormalige zanger van Dearworld bracht in 2012 in eigen beheer het album ‘Home’ uit wat de aandacht van muzieklabel Kroese Records wist te trekken, wat hem vervolgens een platencontract aanbood. Op dat label verscheen in 2015 ‘Folklore I: The Waving Days’, het eerste deel van een poëtische trilogie over een reiziger zonder naam. Invloeden van Tom Waits, 16 Horsepower en Johnny Cash razen door het spookachtige landschap, maar ook de sprookjesachtige warmte van Nick Drake en Leonard Cohen is nooit ver weg. Begin 2019 verscheen het laatste deel van Bornemans epische trilogie. Muziek die klinkt als een film, met rijke arrangementen die uiteenlopen van klein en kwetsbaar tot bombastisch en overweldigend.

 

Daarnaast heeft de Brabantse zanger in de Verenigde Staten al menigmaal een stadion doen vollopen met de Trans-Siberian Orchestra, waarvan hij al een aantal jaar deel uitmaakt. In zijn thuisstad Oss was hij ook al regelmatig te bewonderen en ook ter promotie van de eerdere delen van de Folklore-trilogie verzorgde hij graag een optreden bij CD Kiosk. Bij zijn vorige optreden in CD Kiosk beloofde hij ook dat hij zou terugkeren voor een optreden als zijn laatste deel van de trilogie zou zijn uitgebracht. Deze belofte gaat hij dan ook waarmaken op zaterdag 16 maart. 

 

Foto: René Bouwman

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten

February 24, 2020

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon