Jubileumreünie 55 Jaor Oss openbaar Carnaval

February 11, 2019

Ter gelegenheid van het 55-jarig bestaan van het Oss openbaar Carnaval organiseert de Jubileumcommissie van de SCVO een reünie op 22 februari 2019. Iedereen die de afgelopen 55 jaar iets heeft betekent voor het openbaar Carnaval is willen wij via deze weg uitnodigen.

 

Denk bijvoorbeeld aan huidige carnavalsclubs maar ook leden van clubs die niet meer bestaan, oudprinsen en -adjudanten, de daarbij behorende raden van 11, Prinsengarde en Huppelkes, (oud-)blaaskapel leden, -commissieleden en -voorzitters, etc. Dus zeker niet alleen zij die bij de SCVO vrijwilliger zijn geweest.

 

We gaan het feest vieren in de hele Groene-Engel. Dat wil zeggen het café voor de onvervalste ouwverwetse Carnaval met een optreden van de historische Osse kapel ‘De Konthamers’ die voor deze gelegenheid weer bij elkaar komen. In de Brasserie creëren we een soort van praathuis waar de muziek wat minder hard zal klinken en men over en weer herinneringen kan ophalen. In de grote zaal is er een groot feest met onder andere de Ameezing band ZO! & Friends, DJ Geert Bergers maar ook Osse artiesten zoals Sjaak en Peer. Daarnaast worden enkele toppers van het MCLF gezongen, zoals Moeder het is weer mis. Kortom voor elk wat wils.

 

Via de sociale media houden we iedereen op de hoogte, zo is er een Faceboekgroep, Reünie Osse openbaar carnaval,  waar u lid van kunt worden. Hier kunt u alvast herinneringen ophalen.

 

Om deze unieke Jubileumreünie in goede banen te leiden maken wij gebruik van een kaartverkoop. De entree is € 5,- . Daar krijgt u van ons het eerste rondje voor en een mooie herinnering die u tot in lengte van jaren kunt meedragen op uw kiel of andere carnavalsoutfit.

 

De kaartverkoop staat inmiddels open, via www.groene-engel.nl en de CD kiosk in de schakel kunt u de kaarten bemachtigen. Wees er snel bij!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon