Karin Bloemen geeft ‘Souvenirs’ weg in De Lievekamp

April 25, 2019

Op vrijdag 10 mei komt cabaretière Karin Bloemen met haar nieuwe show ‘Souvenirs’ naar het theater De Lievekamp in Oss. Een voorstelling over het loslaten van alles wat ze heeft verzameld in de loop der jaren. Hierbij geeft ze haar spullen weg, heeft ze het over haar verloren kilo’s en idealen die ze niet meer gaat verzamelen.

 

In deze nieuwe show parodieert La Bloemen schoonmaakgoeroes op menig manier. Van een dame van een platenmaatschappij die gewoon van haar cd’s en dvd’s af wil (‘Cd’s verkopen in deze tijd niet meer’) tot een Limburgse Marie Kondo, Karin kan het allemaal.

De rode draad in de voorstelling zijn de talloze herinneringen waar Karin Bloemen langsloopt, vol zelfspot natuurlijk. Deze herinneringen zijn soms verbonden aan ‘souvenirs’ zoals kleding, maar ze zijn vaak ook verbonden aan oude muziek. De voorstelling is een echte mix van muziek en humor. Hiernaast ruimt Karin daadwerkelijk op en geeft ze souvenirs weg, kleine en grote dingen. Elke show verloot ze onder het publiek ook één van haar jurken die ze al meer dan zeven jaar niet heeft gedragen, dat is pas opruimen!

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor de voorstelling ‘Souvenirs’ van Karin Bloemen op vrijdag 10 mei, aanvang om 20.15 uur in de Grote Zaal van De Lievekamp, kunnen vanaf € 29,50* worden gereserveerd via de Theaterkassa – (0412) 64 89 22 - of via www.lievekamp.nl.


*excl. € 1,25 ticketfee

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon