Ladies Night Sport en Bowlingcentrum Rusheuvel in Oss

February 15, 2019

Op woensdag 10 april a.s. vindt bij Sport en Bowlingcentrum de Rusheuvel de Tweede editie van de Ladies Night plaats. Een gezellig avondje uit voor dames uit Oss en Omgeving. Tijdens de avond presenteren diverse bedrijven zichzelf in het sportcafé en de zaal op de bovenverdieping met de nieuwste en lekkerste trends op het gebied van Fashion, Beauty, Lifestyle & Drinks.

 

We starten om 19:30 uur, iedereen wordt ontvangen met een glaasje bubbels. Wij raden iedereen aan om zo vroeg mogelijk te komen, want voor de eerste 50 dames staat er een goodiebag klaar. Na binnenkomst kan er geproefd, geprobeerd en natuurlijk geshopt worden bij de standhouders. Het programma is avondvullend, want gedurende de avond zal een entertainer de dames vermaken. Bovendien kunnen dames op vertoon van hun entreetickets een uurtje bowlen voor 10 euro.

 

Tijdens deze tweede editie wordt het SPIN THE WHEEL geïntroduceerd. Een rad waar regelmatig aan gedraaid zal worden en bezoekers leuke cadeau’s van standhouders kunnen winnen.

 

De Ladies Night start om 19:30 uur en eindigt rond 22:30 uur en wordt gehouden bij Sport en Bowlingcentrum de Rusheuvel, rusheuvelstraat 5 in Oss.

 

Kaarten kosten €5,- p.p., dit is inclusief Bites & Bubbels. De kaarten zijn verkrijgbaar bij: Sport & Bowlingcentrum Rusheuvel – Rusheuvelstraat 5 - Oss

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jody Reijs |  jody.reijs@audreyhiggins.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten

February 24, 2020

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon