Loop mee met de 'Nacht van de Vluchteling'

January 13, 2019

De Osse organisatie 'Thuis in Oss' organiseert activiteiten die erop zijn gericht om oude en nieuwe Ossenaren te verbinden. Deze verbinding willen zij in 2019 ook breder tot uiting brengen, door zich in te zetten voor vluchtelingen wereldwijd. Thuis in Oss zal daarom meelopen met de Nacht van de Vluchteling, een sponsorloop van 40 kilometer van Nijmegen naar Arnhem.

De Nacht van de Vluchteling 2019 vindt plaats in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 juni. Om middernacht zal het startschot klinken voor de 10e editie en hopelijk zet een heel grote groep uit Oss zich dan in beweging.

Veertig kilometer loop je niet zomaar. Daarom organiseren zij -voor wie dat wil- komend voorjaar wandelingen van verschillende afstanden, handig om te trainen maar ook goed om elkaar beter te leren kennen.  


Motiveer jezelf en anderen en reserveer de nacht van 15 op 16 juni alvast in de agenda. De inschrijving is gratis en loopt voor het team via Thuis in Oss. Nadat wij de aanmelding hebben verzorgd kun je jezelf of het team laten sponsoren. De loop van 2018 zorgde voor een recordopbrengst van 1,6 miljoen euro.

Meld je nu aan via deze link.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon