Maandagenda oktober Theater de Lievekamp

September 18, 2018

Dinsdag 2 oktober 2018 - 20.30 uur

Rabo Zaal

 

Urste Deinsdag van oktober

 

De president van de SCVO zal met een ‘tonrede’ zowel terugblikken als vooruitkijken (55e seizoen) naar de diverse carnavalsactiviteiten. Daarna zullen Stadprins Ton I met zijn adjudant Gudron officieel gede-installeerd worden. Vervolgens wordt een preferandus uitgenodigd om een onderwerp voor te leggen aan Het college van prefessers van de Ossekoppen Academie voor een pruufschrift. Indien goedgekeurd heeft de preferandus een jaar de tijd om dit pruufschrift uit te werken. Ditmaal zal preferandus Rene van Rooij zijn orasie van 33 minuten voordragen en verdedigen om zo de 7e prefesser te worden. De titel van zijn pruufschrift is ‘Carnavalsmeziekskes dûr de joare heen’. Uiteraard gaat dit gepaard met de nodige humor. Een leuke avond voor volbloed carnavalsvierders.


Entree: € 5,00 (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie: www.lievekamp.nl

Woensdag 3 oktober 2018 –  20.15 uur
Donderdag 4 oktober 2018 – 20.15 uur

Grote Zaal


Guido Weijers

 

Geen Nieuwjaarsconferentie, geen Oudejaarsshow, maar ‘De Oudejaarsconference’. Dat je het even weet! Guido sleurt je mee door het afgelopen jaar. Daar heeft Weijers wederom een heel arsenaal aan gevaarlijke munitie en rake grappen. Confronterend, intelligent, wars van regels en vooral met veel humor.

In het theater is fantasie echt en de confrontatie puur. Theater is uitzoomen en jezelf overgeven. Ontsnappen aan de ratrace of aan de waan van de dag. In het theater mag alles, daar is er vrijheid zonder grenzen. Daar gelden andere wetten. Zit je gevangen in 2018 en vastgeplakt aan je mobiele telefoon? Of breek je een avond uit?

 

Entree: € 27,50 (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie: www.lievekamp.nl

Donderdag 4 oktober –  20.15 uur
Vrijdag 5 oktober –  20.15 uur

Zaterdag 6 oktober –  20.15 uur

Rabo Zaal

 

Toneelvereniging Internos - Brabants Bont

 

In de komedie ‘Brabants Bont’ door Toneelvereniging Internos staan de vriendinnen Coby, Miep en Bep centraal. Ze zijn allemaal vrijgezel en beginnen aan een nieuwe fase in hun leven. Bep heeft haar vriendinnen zover gekregen om een ‘Bed & Breakfast’ te beginnen aan de rand van Oss, genaamd ‘Brabants Bont’. Het drietal ontvangt de meest uiteenlopende gasten en heeft plezier in wat ze doen. Helaas zorgen hun kinderen voor de nodige tegenwerking. Als de knappe Gerard van de Maasakker in beeld komt, lijkt het met de zaken minder te gaan. Hoe loopt dit af? Dat zien we in deze gezellig Brabantse komedie, waarin de meeste rollen in het Oss’ dialect worden gespeeld.

 

Entree: € 14,00 (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie www.lievekamp.nl

Vrijdag 5 oktober – 19.00 uur

Zaterdag 6 oktober – 13.30 & 16.00 uur

Theater Marag

 

Toneelvereniging Internos – Alice in Wonderland

 

Deze voorstelling is speciaal voor iedereen van 4 tot 9 jaar.

 

Muziek, dans, zang en spel. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van de familievoorstelling ‘Alice in Wonderland’ door de spelers van Toneelverening Internos. Het verhaal begint als Alice op een zomerdag bij een meertje zit. Plotseling rent er een wit konijn voorbij. Het konijn zegt tegen zichzelf dat het veel te laat zal komen en kijkt op zijn horloge. Het konijn verdwijnt in een hol en Alice gaat er achteraan. Dan begint het verhaal en maakt Alice een groot aantal bijzondere avonturen mee. De voorstelling wordt gespeeld in Theater Marag, dat door het Internos-duo Marcel Kranendonk en Rob van Vliet wordt omgetoverd tot een sprookjesachtig wonderland.

 

Entree: € 7,50 (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie www.lievekamp.nl

Zaterdag 6 oktober 2018 – 20.15 uur

Zondag 7 oktober 2018 – 14.15 uur

Grote Zaal

Première

 

Het Brabants Muziek-Theater – 3 Musketiers de Musical

 

Het Brabants Muziek-Theater heeft vele bekende musicals op haar naam staan. Dit seizoen speelt het gezelschap ‘3 Musketiers, de Musical’, waarvan de première in De Lievekamp plaatsvindt. De musical vertelt het romantische verhaal van de jonge D’Artagnan die zijn ouders verlaat om carrière te maken aan het hof van de Franse koning, Louis de XIII. Onderweg treft hij de lieftallige Constance op wie hij op slag verliefd wordt. Ook ontmoet hij de drie musketiers en samen met hen begint een groots en meeslepend avontuur. Bestel nu uw kaarten en u gaat een geweldige musicalavond tegemoet vol romantiek, actie, intriges en dramatiek.

 

Entree: € 34,75 eerste rang, € 29,75 tweede rang (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie www.lievekamp.nl

Zondag 7 oktober 2018 – 14.00 uur

Rabo Zaal

 

Peter Beets & Trio

 

Peter Beets is een van de meest erkende pianisten uit Nederland. Zowel binnen als buiten onze landsgrenzen oogst hij lof en bewondering voor zijn door Oscar Peterson beïnvloede spel. Hoewel zijn spel lijkt op dat van de Canadese pianovirtuoos, weet hij zeker uit zijn schaduw te kruipen. In onze Rabo Zaal zal Peter Beets samen met bassist Marius Beets en drummer Gijs Dijkhuizen een ode brengen aan een van de grootste jazzpianisten ooit: Oscar Peterson.

 

Entree: € 27,50 (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie: www.lievekamp.nl

Dinsdag 9 oktober 2018 – 20.00 uur
Woensdag 10 oktober 2018 -19.00 & 21.30 uur
Donderdag 11 oktober 2018 -16.00, 19.00 & 21.30 uur

Rabo Zaal

 

Filmliga presenteert:  ‘The Cakemaker'

 

Thomas is banketbakker en zijn koekjes en taartjes zijn zo lekker dat Oren, een getrouwde zakenman uit Israël, daar altijd speciaal voor langskomt als hij maandelijks voor zijn werk in Berlijn moet zijn. Er ontstaat een relatie tussen de twee en Oren woont voortaan bij Thomas als hij daar is. Op een dag krijgt Thomas geen contact meer met hem en verneemt hij dat Oren is omgekomen. Hij gaat naar Jeruzalem om antwoorden te zoeken en maakt kennis met Oren’s echtgenote maar vertelt haar niets over zijn achtergrond.

 

Meer informatie is te vinden op:
www.filmligaoss.nl

Dinsdag 9 oktober 2018 – 20.15 uur

Grote Zaal

 

Nederlands Blazers Ensemble

 

Gratis inleiding om 19.15 uur.

 

Dit gezelschap bestaat uit ruim twintig topmusici afkomstig uit de belangrijkste Nederlandse symfonieorkesten. Naast blazers vormen ook een contrabassist en slagwerkers een vast onderdeel van het ensemble. Met hun concerten gaat het NBE vaak de samenwerking aan met musici uit andere muziekstromingen en culturen. Ter voorbereiding op het programma van deze avond reisden de blazers van het NBE naar Benin, het land van dansers, zangers, virtuoze trommelaars en voodoomuziek. De daar gemaakte muziekvrienden komen nu naar ons land om samen met het NBE de productie ‘Desert Blues’ te maken.

 

Entree: € 27,50 eerste rang, € 23,50 tweede rang (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie: www.lievekamp.nl

Woensdag 10 oktober 2018 – 20.15 uur

Grote Zaal

 

Rundfunk

 

De voorstelling wordt zonder pauze gespeeld.

 

Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde zijn de bedenkers, schrijvers en hoofdrolspelers van de absurdistische en immens populaire comedy Rundfunk. Na twee succesvolle seizoenen op tv keren de mannen terug naar hun oude liefde: het theater. De avondvullende voorstelling ‘Wachstumsschmerzen’ belooft een krankzinnige reeks snelle scènes, absurde grappen en slechte dans. Tom en Yannick behandelen het volwassen worden, omdat ze daar zelf ook nog lang niet klaar mee zijn. Komen de personages uit de tv-serie terug in de voorstelling? Neen. Wordt het net zo grappig als de serie? Absoluut!

 

Entree: € 19,00 eerste rang, € 16,00 tweede rang (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie: www.lievekamp.nl

Donderdag 11 oktober 2018 – 20.15 uur

Grote Zaal

 

Van de Koele Meren des Doods

 

Gratis inleiding om 19.15 uur.

 

Eén van de bekendste romans van Frederik van Eeden is ‘Van de Koele Meren des Doods’. Dit seizoen kunnen we ‘Van de Koele Meren des Doods’ zien in een prachtige toneelbewerking onder regie van Ger Thijs. We maken kennis met Hedwig Marga de Fontayne. Deze jonge, gevoelige en intelligente vrouw uit een aristocratisch milieu is op zoek naar de ware liefde. Maar wat is dat? Dit tijdloze verhaal wordt gespeeld door een geweldige cast met onder anderen Hanne Arendzen, Willem Voogd, Reinier Bulder en Vincent Croiset.

 

Entree: € 29,50 eerste rang, € 25,00 tweede rang (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie: www.lievekamp.nl

Zaterdag 13 oktober 2018 - 11.30 uur

Theatercafé


Een kijkje achter de schermen

 

Voordat de zaallichten doven en het doek om 20.15 uur opgaat, is er achter de schermen heel wat gebeurd. Sterker nog: vaak zijn een groot aantal technici al een halve dag bezig met de voorbereidingen voor de voorstelling van die avond. Wilt u weten hoe die voorbereidingen er uit zien? En wilt u ervaren hoe het is om zelf óp het toneel in de spotlights te staan? Of hoe de kleedkamers en de artiestenfoyer er uit zien? Neem dan eens deel aan één van onze rondleidingen en ontdek het theater als nooit tevoren.


Entree: € 5,00 (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie: www.lievekamp.nl

Zaterdag 13 oktober 2018 - 20.15 uur

Grote Zaal


Mirusia

 

De Nederlands-Australische zangeres Mirusia werd ooit op jonge leeftijd ontdekt door André Rieu. Met de koning van de wals trad ze ruim tien jaar lang over de hele wereld op. Samen met een tienkoppig orkest maakte Mirusia twee jaar geleden haar debuut in De Lievekamp. Op veler verzoek komt deze sopraan terug naar ons theater met een nieuwe show. Er staat u een afwisselende avond te wachten: van klassiek tot pop en van evergreens uit musicals tot popsongs met een klassieke twist. Welkom bij Mirusia, welkom bij ‘An enchanted evening with Mirusia’.


Entree: € 35,00 eerste rang, € 30,00 tweede rang (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie: www.lievekamp.nl

Zondag 14 oktober 2018 -10.30 uur

Theater Marag


Het lieve vitaminesp(r)ookje door Poppentheater Ronzebons

 

De voorstelling wordt zonder pauze gespeeld en is geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar.

 

Jan Klaassen moet hoog nodig afvallen. Hoe? Door meer te bewegen en gezonder te eten. Hij koopt allerlei soorten fruit en groeten, maar dit verdwijnt steeds. Waar blijft toch alles? Jan snapt er niets meer van. Misschien dat de kinderen meer weten… Deze peutervoorstelling vindt plaats in het kader van het Osse project ‘We are food’.


Entree: € 8,50 (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie: www.lievekamp.nl

Zondag 14 oktober 2018 -12.30 uur

Grote Zaal


Open Brabantse Kampioenschappen | NBBF – IFBB Nederland

 

Deze middag vindt in ons theater de Open Brabantse Kampioenschappen plaats. Tijdens deze bodybuildingwedstrijd laten de deelnemers – zowel mannen als vrouwen – op het podium zien waar ze vaak al lange tijd voor aan het trainen zijn. Veel van deze deelnemers hebben op deze dag hun familie en vrienden bij zich als toeschouwers. Hierdoor hebben deze wedstrijden een zeer ontspannen sfeer en zijn ze geschikt voor alle leeftijden om naar te kijken. De deelnemers aan deze Open Brabantse Kampioenschappen zijn uit diverse landen afkomstig. Deze C-wedstrijd (beginners) wordt georganiseerd door de IFBB/NBBF. 


Entree: € 32,50 eerste rang, € 20,00 kinderen eerste rang (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie: www.lievekamp.nl

Maandag 15 oktober 2018 – 20.10 uur

Rabo Zaal
 

Live Cinema Balletuitvoering door The Royal Ballet Londen | Mayerling

 

Gevaarlijke verlangens, familiegeheimen en politieke intriges lopen als een rode draad door de choreografie van Kenneth MacMillan’s ballet, dat is geïnspireerd op werkelijke gebeurtenissen. Mayerling is met zijn grote emoties, heftige beelden en de extreem veeleisende mannelijke hoofdrol een klassieker. Kenneth MacMillan creëerde een ballet over kroonprins Rudolf, de gekwelde erfgenaam van het Habsburgse Rijk. Dit van waanzin en hartstocht overlopende ballet bewijst dat de werkelijkheid soms schokkender is dan de verbeelding. 

 

Entree: : € 23,50 inclusief drankje en hapje (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie: www.lievekamp.nl/50jaar

Dinsdag 16 oktober 2018 - 20.15 uur

Woensdag 17 oktober 2018 - 20.15 uur

Grote Zaal

 

Bert Visscher

 

Bert Visscher doet al jaren erg z’n best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde chaos. Twee avonden lang horen we verhalen over de thuiskomst van zigeunerfamilie Tokko Pepetto. Uitgerekend op de plek waar de woonwagens moeten komen, wil strijkijzerhandel ‘De Uitstrijk’ windmolens bouwen voor groene strijkstroom. Je verzint het niet. We verheugen ons op een heerlijke voorstelling in een onnavolgbaar tempo. Vandaar die titel: ‘Hij wordt vanzelf moe’.


Entree: € 29,00 eerste rang, € 25,00 tweede rang (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie: www.lievekamp.nl

Woensdag 17 oktober 2018 -14.00 uur

Theater Marag


Het lieve vitaminesp(r)ookje door Poppentheater Ronzebons

 

De voorstelling wordt zonder pauze gespeeld en is geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar.

 

Jan Klaassen moet hoog nodig afvallen. Hoe? Door meer te bewegen en gezonder te eten. Hij koopt allerlei soorten fruit en groeten, maar dit verdwijnt steeds. Waar blijft toch alles? Jan snapt er niets meer van. Misschien dat de kinderen meer weten… Deze peutervoorstelling vindt plaats in het kader van het Osse project ‘We are food’.


Entree: € 8,50 (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie: www.lievekamp.nl

 

Donderdag 18 oktober 2018 - 20.15 uur

Vrijdag 19 oktober 2018 - 20.15 uur

Zaterdag 20 oktober 2018 - 20.15 uur

Grote Zaal

 

Musical Evita

 

‘Evita’ vertelt het verhaal van de Argentijnse Eva Duarte. Op het moment dat ze kolonel Juan Perón leert kennen, neemt haar leven een drastische wending. Ze weet zijn hart voor zich te winnen en wordt twee jaar later, als Perón president wordt, de First Lady van Argentinië. Ze was geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en is tot op de dag van vandaag omstreden. Het is het meesterwerk van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, met hits als ‘Don’t cry for me Argentina’ en ‘You must love me’. Deze nieuwe Nederlandse versie wordt een groots opgezette productie waarin de hoofdrollen worden gespeeld door Brigitte Heitzer en René van Kooten.


Entree: € 39,50 eerste rang, € 33,50 tweede rang (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie: www.lievekamp.nl

Vrijdag 19 oktober 2018 - 20.15 uur

Zaterdag 20 oktober 2018 - 20.15 uur

Theater Marag

 

Kees van Amstel

 

Herkenbare verhalen, vlijmscherpe grappen en een cynische ondertoon. Dat zijn de ingrediënten waarmee cabaretier Kees van Amstel zijn publiek keer op keer weet te verrassen. Het leven is net een zwembad. En Kees van Amstel zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant. Toe te kijken hoe anderen het hoofd proberen boven water te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken. Kees koos de derde optie: hij zocht een nieuwe therapeut. En hij maakte een nieuw cabaretprogramma. Met verhalen. En grappen. Veel grappen.


Entree: € 12,50 (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie: www.lievekamp.nl

Zondag 21 oktober 2018 -14.00 uur

Grote Zaal

 

Nederlandse première
Deze voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

 

Hippe Gasten

 

Kinderen opgelet! Kennen jullie de ‘Hippe Gasten’ al? Da’s een te gekke band die speciaal voor kinderen muziek, popconcerten en theaterprogramma’s maakt. Ze houden zelf erg van rock ’n roll, wat goed terug te horen is in hun liedjes. Ze doen het zo leuk, dat ook de volwassenen net zo hard meegenieten. Deze middag zijn ze voor het eerst in ons theater te zien met een gloednieuwe theatershow: ‘Doe mij een liedje speciaal’. De muzikanten van de Hippe Gasten gaan met liedjes aan de slag. Sterker nog: iedereen kan tijdens dit concert een liedje bestellen. Gewoon, aan het loket. Het kan allemaal. Voor sommige kinderen wordt er zelfs een liedje op maat gemaakt. Kortom: de ultieme zoektocht naar het liedje speciaal!


Entree: € 15,00 (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie: www.lievekamp.nl

Maandag 22 oktober 2018 - 20.15 uur

Grote Zaal

 

Racoon

 

Na hun recente passage in een tot de nok gevulde Ziggo Dome, zoekt Racoon dit najaar weer de theaterzalen op. In het kader van ons jubileumseizoen komt de Zeeuwse band ook één avond naar De Lievekamp.

Centraal tijdens deze ‘Look ahead and see the distance – theatertour’ staan de lange reeks hits van de band. Denk bijvoorbeeld aan ‘Love you more’, ‘No mercy’, ‘Brick by brick’ en hun Nederlandstalige single ‘Oceaan’. Ook worden er songs van hun nieuwste album over het voetlicht gebracht. Verheug je alvast op een mooie muzikale avond met Bart, Dennis, Paul, Manu en Maarten. De band Racoon.


Entree: € 35,00 (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie: www.lievekamp.nl

Woensdag 24 oktober 2018 - 20.15 uur

Grote Zaal

 

Van der Laan & Woe

 

We hebben ze gemist: de venijnige satire, absurde sketches en sterke liedjes. Want Niels van der Laan en Jeroen Woe waren een jaar lang alleen te zien in het tv-programma De Kwis.

Het duo Van der Laan & Woe keert dit seizoen terug naar het theater met het gloednieuwe programma ‘Pesetas’. We verheugen ons nu al op de snelle scènes, muzikale acts en de hoge grapdichtheid. Of, zoals het aloude spreekwoord zegt: ‘Wilt men naer ietsch mietersch toe, kiesch voor Van der Laan & Woe’.


Entree: € 22,50 eerste rang, € 19,00 tweede rang (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie: www.lievekamp.nl

Donderdag 25 oktober 2018 - 20.15 uur

Grote Zaal

 

Komedie ‘Kunst & Kitsch’

 

Een heerlijke cast – met onder anderen topactrices Liz Snoijink en Raymonde de Kuyper – en lachkoning Jon van Eerd als regisseur aan het roer: dat biedt natuurlijk alle ruimte voor een avondje fenomenaal comedy-acteren.

Liz Snoijink speelt in deze komedie een tourgids in een saai landhuis. Zij wordt op staande voet ontslagen omdat zij de rondleiding met allerlei spannende zelfverzonnen extra’s bijkleurt. Haar chef krijgt echter medelijden. De potsierlijke vriendschap die ontstaat, is een vrijbrief voor fantastische dialogen, fascinerende humor en een onbetaalbare climax.

 

Entree: € 27,50 eerste rang, € 23,50 tweede rang (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie: www.lievekamp.nl

Vrijdag 26 oktober 2018 - 20.15 uur

Grote Zaal

 

Operatie Geslaagd

 

‘Operatie Geslaagd’ is een muzikale tijdreis, die u zal beetpakken vanaf de openingsklanken en u pas weer loslaat na het laatste nummer. Erik Krikke viel na zijn uitzending naar Afghanistan ten prooi aan Posttraumatische Stressstoornis (PTSS). In zijn theatervoorstelling neemt hij u mee door zijn ervaringen die daar aanleiding voor waren. Maar ook over hoe hij op eigen kracht, met hulp van zijn thuisfront en van Defensie, inmiddels weer volop in het leven staat. 

 

Entree: € 21,00 eerste rang, € 18,00 tweede rang (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie: www.lievekamp.nl

Vrijdag 26 oktober 2018 - 20.15 uur

Rabo Zaal

 

Pubquiz

 

De Pubquiz is een perfecte manier om uit te gaan met je vrienden. Maar hoe gaat zo’n quiz nu in de praktijk? Onder leiding van een quizmaster gaan diverse teams het tegen elkaar opnemen. Zij krijgen een groot aantal vragen voorgelegd op het gebied van onder andere sport, nieuws, muziek en films. Daarnaast kunnen er door de teamleiders bonuspunten worden verdiend met de tussenrondes ‘Petje op – Petje af’. Het team dat op een avond de meeste punten heeft verzameld, mag de originele Pubquiztrofee in ontvangst nemen.

 

Entree: € 20,00 per team (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie: www.lievekamp.nl

Zaterdag 27 oktober 2018 - 20.15 uur

Grote Zaal

 

The Dutch Eagles

 

Ze verkochten in Nederland alleen al meer dan 350.000 kaarten. Toch lopen er nog steeds mensen rond die niet weten wie de Dutch Eagles zijn. En dat terwijl de groep al ruim tien jaar bekend staat als steengoede vertolkers van bekende en minder bekende songs van de Eagles. Ga kijken, ga luisteren en geniet van het nieuwe programma ‘Fly like an Eagle’.

 

Entree: € 25,00 eerste rang, € 21,50 tweede rang (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie: www.lievekamp.nl

Zaterdag 27 oktober 2018 - 21.00 uur

Rabo Zaal

 

Dansavond met ‘Session’

 

Deze avond kun je in de Rabo Zaal genieten van ‘Session’ en let’s dance again! ‘Session’ staat namelijk garant voor dé ultieme danceshow. Drie vocalisten en een vierkoppige ritmesectie zorgen voor een unieke avond met razend actueel repertoire met de grootste hits, afgewisseld met de beste classics. Disco, pop, rock ’n roll, ska of soul, alles komt voorbij. Voeg daar de verlichte decorstukken en de imposante mega led videowall en je hebt alle ingrediënten voor een onvergetelijke belevenis!

 

Entree: € 17,50 (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie: www.lievekamp.nl

Zondag 28 oktober 2018 -14.00 uur

Grote Zaal

 

De voorstelling wordt zonder pauze gespeeld en is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

 

Angela Schijf in ‘Vier Jaargetijden’

 

Kinderboekenschrijfster Imme Dros schreef voor deze voorstelling een bijzonder sprookje. We maken kennis met een tweeling. De twee zusjes, de één braaf en de ander brutaal, belanden in de wondere wereld van Vrouw Holle. Daar moeten ze opdrachten vervullen en ontdekken ze de kracht van de natuur. Het spannende verhaal wordt op enthousiaste wijze verwoord door Angela Schijf. Tegelijkertijd spelen de musici van het Vivaldi Consort de sterren van de hemel.

 

Entree: € 25,00 eerste rang, € 21,50 tweede rang, € 17,50 kinderen eerste/tweede rang (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie: www.lievekamp.nl

Zondag 28 oktober 2018 - 17.55 uur

Rabo Zaal

 

Live Cinema Opera-uitvoering door The Royal Opera House Londen | Die Walküre

 

Antonio Pappano dirigeert een internationale cast in de tweede opera uit Richard Wagner’s epische Der Ring des Nibelungen. Wagner’s Ring-cyclus is één van de grootste operawerken ooit. De complete cyclus van vier opera’s vertelt het adembenemende verhaal van opkomst en ondergang van een wereld die is gestoffeerd met goden, helden en monsters. Die Walküre is de tweede opera van de cyclus en bevat een aantal muzikale hoogtepunten uit De Ring, zoals de sprankelende Tovervuurmuziek en de opzwepende Walkurenrit.

 

Entree: € 23,50 eerste rang inclusief drankje en hapje (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie: www.lievekamp.nl

Dinsdag 30 oktober 2018 - 20.15 uur

Grote Zaal

 

Blind Date

 

Met deze ‘Blind Date’ weet u van tevoren niet welke voorstelling u gaat zien. Het blijft in ieder geval een verrassing wat het gaat worden: muziek, cabaret of wellicht heel iets anders. Voor u een vraag, voor ons een weet. Durft u het aan en wordt u graag verrast? Dan is deze unieke avond echt iets voor u.

 

Entree: € 12,50 (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie: www.lievekamp.nl

Dinsdag 30 oktober 2018 – 20.00 uur
Woensdag 31 oktober 2018 - 19.00 & 21.30 uur
Rabo Zaal

 

Filmliga presenteert:  ‘Aus dem Nichts’

 

In een tel verandert het leven van Katja voor altijd. Een bom ontploft en doodt haar man en haar zoon. Het duurt niet lang voordat de politie twee verdachten arresteert als daders. Het blijkt een jong stel te zijn met een neo-nazi achtergrond. Maar om de daders er niet te makkelijk vanaf te laten komen neemt Katja, voor haar overleden gezin, het heft in eigen handen.

 

Meer informatie is te vinden op:
www.filmligaoss.nl

Woensdag 31 oktober 2018 - 20.15 uur

Grote Zaal

 

Tribute to ABBA

 

De oor- en oogstrelende show door ‘ABBA Gold’ laat de jaren zeventig en tachtig weer helemaal herleven. Alles uit de muzikale glitter- en glamourwereld van weleer komt weer boven. Van de laklaarzen met de plateauzolen, de roterende spiegelbollen tot de kleurrijke glitterkostuums. Stilzitten is geen optie, dus handen in de lucht en swingen maar!

 

Entree: € 32,50 eerste rang, € 27,50 tweede rang (exclusief € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie: www.lievekamp.nl

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten

February 24, 2020

Please reload

Archief