Maestro 2018 Berghem

November 7, 2018

Op zaterdagavond 17 november gaan vijf bekende Berghemnaren de strijd om de titel ‘Bergse Maestro 2018’ aan. Hoessenbosch-actrice en Scoutingleidster Hanneke van Erp; prins carnaval John van Krevel; Nederlands-, Europees-, Wereld- én Olympisch kampioen dressuur Sanne Voets; ondernemer van het jaar Theo van de Camp en wethouder Thijs van Kessel staan die avond op de bok voor het orkest van Muziekvereniging Harmonie Concordia Berghem.

 

Maestro wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door Muziekvereniging Harmonie Concordia Berghem in samenwerking met de activiteitencommissie van De Berchplaets. Op de avond zal iedere kandidaat twee stukken voor zijn of haar rekening nemen. In het eerste gedeelte dirigeren zij klassieke werken zoals bijvoorbeeld An der schönen blauen Donau van walskoning Johann Strauss (jr.). In het tweede gedeelte staan ze op de bok voor filmmuziek zoals bijvoorbeeld muziek uit de kaskrakerreeks Star Wars.

 

Wil je ook weten hoe het de kandidaten vergaat? Kaarten zijn verkrijgbaar via www.berchplaets.nl of in de foyer van De Berchplaets, Sportstraat 3 in Berghem. Een kaartje kost €7,50 in de voorverkoop en €10,- op de avond zelf en is inclusief 1 consumptie. Aanvang 19.30 uur.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Maashorst Trailrun krijgt vervolg op zondag 5 april 2020

December 19, 2019

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon