Meer service voor mensen met een uitkering

April 2, 2019

 

Gemeente Oss breidt de digitale dienstverlening uit met het portaal Mijn Inkomen. Dit is een website voor mensen met een bijstandsuitkering of minimaregeling. Zij kunnen via https://mijninkomen.oss.nl op elk moment van de dag hun persoonlijke financiële gegevens inzien, downloaden, aanvullen en zien of hun uitkering al is overgemaakt.

 

Snel en overzichtelijk

Volgens Kees van Geffen, wethouder Werk en Inkomen, biedt Mijn Inkomen klanten meer vrijheid: ‘Met dit portaal komen we tegemoet aan de vraag van veel mensen met een uitkering. Ze kunnen voortaan zelf snel, overzichtelijk, op elk moment van de dag en overal hun persoonlijke zaken nakijken en gegevens aanvullen’. 

 

Aanvulling op de offline dienstverlening

‘De online dienstverlening is een aanvulling op de offline dienstverlening. Iedereen, waarbij er bijvoorbeeld iets in de uitkering verandert, krijgt de uitkeringsspecificatie ook nog per post. Natuurlijk blijven we ook telefonisch bereikbaar als mensen vragen hebben’, aldus Kees van Geffen.

 

Goed getest

Mijn Inkomen is de afgelopen weken uitgebreid getest. Ook een testgroep van klanten hielp daaraan mee. Zij waren enthousiast! Iedereen met een uitkering of minimaregeling bij de Gemeente Oss ontving een brief met informatie over Mijn Inkomen.  

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon