Mozaïekfestival succesvol afgesloten

September 24, 2018

Zaterdag 1 september startte het Mozaïekfestival in @Paulus, de voormalige Pauluskerk, in Oss. Het drie weken durende festijn was vrij toegankelijk en stelde zich ten doel een breed publiek kennis te laten maken met mozaïek in brede zin. Het evenement was veelzijdig: een grote tentoonstelling met meer dan 55 nationale en internationale exposanten, demonstraties, een community art-project, boeiende lezingen en uiteenlopende workshops.

 

Burendag

De tentoonstelling 'We are Food', in @Paulus, de voormalige Pauluskerk in Oss, is zondag 23 september afgesloten met Burendag. Omwonenden van de Oude Litherweg werden uitgenodigd voor koffie met wat lekkers. Ook een aantal binnen- en buitenlandse exposanten waren tijdens de afsluiting aanwezig zijn. Er was warm contact tussen kunstenaars, mozaïekliefhebbers, hobbyisten en buurtbewoners. Ze troffen elkaar tijdens de expositie, de gevarieerde workshops en demonstraties. Ruim 1000 geïnteresseerden bezochten in de afgelopen weken het Mozaïekfestival. De expositie was een initiatief van het Mozaïekgilde. 

 

Community Art

De deelnemers die hadden meegewerkt aan het community art project, georganiseerd door kunstenaar Alex van der Heijden, haalden de tentoongestelde mozaïekwerken op. Brabant is dit jaar Europese Regio van de Gastronomie. Een jaar dat in het teken staat van Beter Eten in Brabant. Het Mozaïekfestival werd mede mogelijk gemaakt door Platform Vrijetijd Oss.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon