Muzikaal Kerstverhaal in Berghem

December 17, 2018

Op 23 december organiseert Muziekvereniging Harmonie Concordia in samenwerking met De Berchplaets voor de derde keer het muzikaal kerstverhaal. Een kerstverhaal voor jong en oud begeleid door muziek van het orkest. Soms spannend, soms grappig, maar altijd sfeervol.

 

Waar de eerste editie nog in de kerk was, is vanaf 2017 het muzikaal kerstverhaal in De Berchplaets. De Berchplaets geeft meer mogelijkheden voor inrichting, licht, geluid, verrassende effecten en toneel. Daarnaast wilden zowel Concordia als De Berchplaets families een mogelijkheid bieden om rond de kerst in een gezellige sfeer samen de kerst in te luiden.

 

In tegenstelling tot eerdere jaren zal dit jaar een bekend kerstverhaal worden gespeeld: Scrooge van Charles Dickens. Het podium van De Berchplaets zal hiervoor worden omgetoverd tot een 19e eeuwse Engelse stad.

 

Marianne van der Heijden volgt Barry Hoefnagels en Tessa Govers op als vertelster. Daarnaast zullen dit jaar vele toneelspelers op het toneel staan.

 

Entree tot 10 jaar is gratis. Vanaf 10 jaar is de entree €3,- De voorstelling is zonder pauze, zodat ook de kleinste toeschouwers de hele voorstelling kunnen meegenieten. Aanvang om 15.00 uur. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Kunstrally CrOss biedt podium aan jongeren

January 20, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon