Muzikale primeur voor Carnavalminnend Oss

February 19, 2019

Een carnavalsconcert gegeven door het Maaslands Senioren Orkest. In samenwerking met de Stichting CarnavalsViering Oss gaan we geweldig uitpakken voor 50 plussers, maar andere muziekliefhebbers zijn zeker ook welkom.

 

Op vrijdagmiddag 1 maart vindt in de Groene Engel in het Ossekoppenrijk van 14.00 uur tot 17.00 uur een muzikale middag vol verrassingen, met meezingers, en entertainment plaats. De carnavalsgasten, zittend of staand met een drankje en hapje in de nabijheid, komen zeker aan hun trekken. Met speciale gastoptredens van entertainer Marco, een treurende dirigent Peter (omdat ze z’n pilske um hebben gestoten), en met zang van de Maaslandse Twee Pinten, Adriaan en Ine. Je gelooft je oren en ogen niet! En wat denk je van het 40 koppig  zeemansorkest! Dit alles gepresenteerd door Adriaan.

Jawel, je komt oren en ogen te kort! Je kent ze niet? Maar daar kan snel verandering in komen. Kom naar deze bijzondere uitvoering door het Maaslands Senioren Orkest i.s.m. de SCVO. Samen maken we er een geweldig leuke, gezellige en ontspannen middag van, en wie weet gaan we dan volgend jaar op herhaling.

 

Informeer naar de kaartjes bij de Groene Engel in Oss. Let op, vol is vol en gezien het enthousiasme tijdens de voorbereidingen moet je er snel bij zijn!

 

Kaarten zijn te koop aan de kassa van de Groene Engel, steeds een half uur voor een voorstelling en bij de CD-kiosk, De Schakel 3, in het centrum van Oss.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon