Nieuwe realiteit in voorstelling met dansende drones

November 17, 2018

Op zaterdag 24 november is de dansvoorstelling Another Kind of Blue van choreograaf David Middendorp te zien in De Lievekamp. Metershoge projecties, dansers met mini-camera’s en dansende drones. Dat zijn de meest in het oog springende ingrediënten van ‘Flirt with Reality’.


Choreograaf David Middendorp wist in 2014 met zijn gezelschap Another Kind Of Blue de finale te behalen van het televisieprogramma America’s Got Talent. Dit jaar toert hij opnieuw langs theaters met zijn nieuwste show, waarin opnieuw een prachtige mix van dans en technologie wordt gecreëerd.

 

Flirt with Reality

In deze nieuwe productie, getiteld ‘Flirt with Reality’, wordt het publiek opnieuw getrakteerd op een verrassende mix van moderne dans en techniek. Choreograaf Middendorp neemt hen mee op een reis, ongehinderd door tijd of zwaartekracht. Tijdens deze reis komen de dansers in botsing met digitale bits en laten zij zich leiden door gevoel en fantasie. Het zijn de dansende drones die de bezoeker een andere realiteit laten ervaren. Een innovatieve show die de nieuwste technologische snufjes laat samensmelten tot een verbluffend geheel.

 

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor ‘Another Kind of Blue’ op zaterdag 24 november om 20.15 uur in de Grote Zaal van De Lievekamp, kunnen vanaf € 21,00 * worden gereserveerd via de Theaterkassa – (0412) 64 89 22 - of via www.lievekamp.nl.

 

* Excl. € 1,25 ticketfee

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten

February 24, 2020

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon