Openingsfeest Osje Sport Route

March 26, 2019

Osje Sport Route

Osje heeft een eigen Sport Route in de bossen van Herperduin gekregen. Alle kinderen in Oss zijn welkom tijdens het openingsfeest van woensdag 17 april om 14:00 uur bij Openluchttheater Hoessenbosch, Hoessenboslaan 51 in Berghem.

 

Wethouder, boswachter en twee spelers van TOP Oss lopen mee

Samen met Osje, boswachter Jorn Martens, wethouder Kees van Geffen, twee spelers van TOP Oss wandel je als eerste de Osje Sport Route. Tijdens deze route krijg je allerlei leuke en sportieve opdrachten. Heb je de hele route gelopen? Dan staan er bij het Openluchttheater Hoessenbosch gezonde hapjes voor je klaar en kun je meedoen aan allerlei sportieve activiteiten. Het feest duurt tot 16:00 uur.

 

Osje Sport Route begint bij het Klauterwoud

De Osje Sport Route begint en eindigt bij natuurspeeltuin het Klauterwoud, Hoessenboslaan 51 in Berghem. De route is 1,5 kilometer lang. Op de route staan paaltjes met nummers in het bos om niet te verdwalen. Bij ieder nummer hoort een leuke opdracht of een interessant feitje. In het midden van de route kom je uit bij het Ganzenven, daar is een mooie picknickplaats met een uitkijktoren gemaakt.

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en de routekaart op: www.datisoss.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon