Osse Anne wint titel beste bedrijfsfilm ZomerOndernemer 2018

October 16, 2018

Op 11 oktober is tijdens de landelijke finale van ZomerOndernemer 2018 Fleur Huijs uit Utrecht verkozen tot Beste ZomerOndernemer 2018. Anne Somers van Swink Design, vertegenwoordiger van de regio Oss-Bernheze, won de titel beste bedrijfsfilm. Tijdens de landelijke finale in Het Koetshuis van Nyenrode Business Universiteit in Breukelen streden 19 jongeren om de prijzen.

 

Naast de titel Beste ZomerOndernemer 2018 werd ook de beste bedrijfsfilm en het meest innovatieve product bekend gemaakt. Anne Somers van Swink Design uit de regio Oss-Bernheze had de beste bedrijfsfilm en Paula Veldman en Bart-Jan Winters wisten het meest innovatieve product binnen te halen. Samen met de winnaars Fleur en Paula plus Bart-Jan reist Anne volgend jaar af naar Riga om deel te nemen aan het International Student Company Festival. De bedrijfsfilm van Anne kun je hier terug zien:

 

 

 

ZomerOndernemer
In de afgelopen zomervakantie deden ruim 300 jongeren in Nederland mee aan ZomerOndernemer. Een project voor jongeren tussen de 15 en 23 jaar waarbij ze in zes weken een bedrijf starten. Ze kregen begeleiding van professionele coaches, workshops en presentaties van lokale ondernemers plus een startkapitaal. ZomerOndernemer werd in 13 regio’s in Nederland georganiseerd.

 

Dankzij de steun van sponsoren als Fonds 21, CCHO, Instituut Gak en Rabobank konden jongeren gratis deelnemen aan het project. Het project van Stichting The New Entrepreneur bestaat sinds 2010 en heeft als doel het ontwikkelen van ondernemerskwaliteiten bij jongeren en het bevorderen van zelfstandig ondernemerschap.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon