Osse ondernemers zorgen voor stijlvolle extra's bij show Fred van Leer

October 25, 2018

Op woensdag 14 november staat stylist Fred van Leer centraal in de theatershow ‘Leer van Fred’ in de Grote Zaal van theater De Lievekamp. Voor de bezoekers van deze voorstelling wordt door modehuis Ter Horst van Geel, Spahuys en De Lievekamp vanaf 19.00 uur een aantal stijlvolle activiteiten georganiseerd.

 

In het kader van het 50-jarig jubileum van De Lievekamp en het 60-jarig jubileum van het modehuis Ter Horst Van Geel, wordt iedere bezoeker op 14 november getrakteerd op stijlvolle extra’s. Het publiek kan een kijkje nemen bij de modeshow van Ter Horst Van Geel, zich in de watten laten leggen door de dames van Spahuys Oss en ook staat de bezoekers een speciale verrassing te wachten. Ook zal boekhandel Derijks aanwezig zijn voor de liefhebbers van het boek ‘Leer van Fred’.


Leer van Fred Live

Fred van Leer is de bekendste stylist van de Nederlandse televisie en was jarenlang coach van Hollands Next Top Model. Hij kleedt presentatrices en artiesten, gaf duizenden workshops, heeft een eigen YouTube-kanaal en bracht onlangs zijn een boek uit, getiteld ‘Leer van Fred’.

 

De theaterproductie ‘Leer van Fred Live’ op woensdag 14 november belooft een hilarische avond te worden voor de nieuwsgierige vrouw, die ‘the do’s and don’ts’ wil weten als het gaat om kleding.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Maashorst Trailrun krijgt vervolg op zondag 5 april 2020

December 19, 2019

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon