Passieweek voor volwassenen bij Muzelinck

April 8, 2019

Muzelinck organiseert in de week van 15 april een themaweek met verschillende activiteiten voor volwassenen. De activiteiten hebben als thema ‘Passie’, soms in de breedste zin van het woord.

 

Zo kan men op maandagavond komen luisteren naar een mini concert van Vocaal Ensemble Oss, zij laten een gedeelte horen uit hun voorstelling Matthäus Passion.

In de middag daarvoor kan je bij Muzelinck worden rondgeleid langs de werken van de leerlingen van Beppie Lotterman. Zij is zelf aanwezig om je erover te vertellen.

Op dinsdag is er een workshop poëzie en op woensdag een workshop handlettering en kleien. Op donderdag kan je meer te weten komen over edelsmeden en het eens uitproberen en op vrijdag luister je met Christa de Haan naar klassieke passiemuziek. Zij kan je hier alles over vertellen.

 

Inschrijven is niet nodig, per activiteit zijn er kaarten verkrijgbaar aan de balie van Muzelinck. De activiteiten kosten tussen  € 7,50 en € 10,00 per persoon. Kijk voor het volledige programma op www.muzelinck.nl of haal de flyer bij Muzelinck, Raadhuislaan 18, Oss.

 

Let wel; er zit een maximum aantal deelnemers aan de verschillende activiteiten.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon