Raafjes van verdiensten uitgereikt in Ravenstein

January 9, 2019

Ravenstein- Dorpsraad Ravenstein reikt ieder jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie het ‘Raafje” uit, een onderscheiding voor mensen die zich actief inzetten voor Ravenstein, Huisseling, Neerlangel, Deursen, Demen, Dennenburg of Dieden.

 

In de oude gemeente Ravenstein wonen veel mensen die zich (belangeloos) inzetten voor de samenleving waarin iedereen mee kan doen of die ten goede komen van de inwoners. Tijdens de druk bezochte nieuwjaarsreceptie van dinsdag 8 januari 2019 zijn de raafjes uitgereikt aan Zr. Cis Brands uit Ravenstein voor o.a. haar vele werk bij de parochie, de Valkenburcht, het bezoeken van ouderen, betrokken bij St. Jansvieringen en bij het St. Janskerkje te Neerlangel en koster van de kapel in de Luciastraat te Ravenstein.

 

Riet Geurts uit Huisseling mocht ook een raafje in ontvangst nemen voor haar vele werk bij de diverse verenigingen en clubs in Huisseling en Ravenstein, w.o. de kerk in Huisseling, het st. Lambertus koor, Den Achterhof, de tennisvereniging en de Goede Doelen Week.

 

Beide kandidaten zijn aanbevolen door de inwoners van het dorpsraadgebied Ravenstein. Dorpsraad feliciteert Riet en Zr. Cis met deze onderscheiding.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 Road2Travel Producties

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon