Repair Café Oss in teken van herfst

October 9, 2018

De blaadjes vallen van de bomen, de temperatuur daalt en de avonden worden weer langer. Wat als de schemerlamp of bladblazer het niet meer blijkt te doen? Of als het licht van je fiets kapot is? Wat doe je dan? Weggooien? Mooi niet!


Repair Café Oss organiseert in oktober twee keer een Repair Café:

Vrijdag 12 oktober: 14.00 - 17.00 Wijkcentrum Schadewijk
Woensdag 24 oktober: 09.00 - 11.30 Wijkcentrum De Bonte Hoef

 

Het Repair Café is er om kapotte spullen te laten repareren. Een bezoekje aan het Repair Café is gratis en ook de reparaties zijn gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt wel op prijs gesteld. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Deskundigen in allerlei disciplines repareren vrijwillig o.a. kleding, sieraden, meubels, elektrische apparaten, fietsen en speelgoed. Ook voor bot gereedschap is er een messenslijper aanwezig. Overigens is het wel zo dat er in principe geen onderdelen op voorraad zijn, deze moeten dan door de bezoeker zelf gehaald of meegebracht worden.

 

Vrijwilligers gezocht

Mocht je het leuk lijken om één of twee keer per maand het vrijwilligersteam van reparateurs te versterken? Repair Café is nog op zoek naar mensen die het leuk vinden om te repareren. Er worden o.a. nog fietsenmakers en elektronicamonteurs gezocht. Interesse? Kom dan vrijdag 12 of woensdag 24 oktober eens langs.

 

Meer informatie is te vinden op www.repaircafe-oss.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon