Sinterklaasfeest en lampionnenoptocht D'n Iemhof

November 7, 2018

Heel lang hoeven de kinderen in Oss niet meer te wachten; als Sinterklaas weer in Nederland aankomt is, bezoekt hij meteen al de volgende dag Oss. In wijkcentrum D’n Iemhof zijn er heel veel Pieten waar je spelletjes mee kunt doen; knutselen, pepernotenraces, kadootjes inpakken en nog veel meer.

 

Met een strippenkaart kun je alle spellen langs. Natuurlijk is Sinterklaas er ook bij, voor de ouders zijn er tientallen mooie fotomomentjes. Op zondagmiddag 18 november is vanaf half vier de zaal open en kunnen de kinderen meteen al de Pieten een hand geven. Ook komt muziekkapel The Blue Band mooie Sinterklaasliedjes spelen die de kinderen gezellig mee kunnen zingen.

 

Wanneer de middag avond wordt, brengen alle kinderen in een lange lampionnenoptocht door de wijk Sint en de Pieten naar hun logeeradres. In serviceflat Sterrebos is gelukkig weer een slaapkamer gereserveerd voor de Goedheiligman en de Pieten. Na het liedje “Slaap, Sintje, Slaap” zwaait Sint nog één keer en gaat dan een dutje doen. Want hij moet goed uitgerust zijn de komende weken!!!

 

De entree is € 1,50 voor alle bezoekers, met als extra € 1,50 om zelf een lampion te maken of € 2,50 om een kant en klare lampion te kopen.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon