Talentenjacht Guts & Glory krijgt Dance Edition

February 19, 2019

Wegens voorgaande successen breidt Theater De Lievekamp haar talentenjacht Guts & Glory dit theaterseizoen uit. Het worden niet één, maar twee speciale edities: the Dance Edition en the Music Edition. Op zondag 31 maart vindt de finale van de Dance Edition plaats, waarbij een professionele, internationale jury de deelnemers beoordeelt. Later dit seizoen zal de Music Edition plaatsvinden.

 

Er wordt veel gedanst in Oss en omgeving! Ballet, streetdance, hiphop, breakdance, gardedans, volksdans, salsa, stijldans, flamenco: alle soorten dansers zijn vertegenwoordigd in deze regio. De Lievekamp wil al deze dansers graag een podium geven en organiseert dit jaar een speciale editie van de talentenjacht Guts & Glory: The Dance Edition. De hoofdprijs: een optreden in het voorprogramma van een professionele voorstelling!

 

Internationale jury

Een jury met professionals uit verschillende dansgenres zal bepalen welk optreden de hoofdprijs in de wacht sleept. Deze jury bestaat uit: Patricia van Deutekom, professioneel danseres en docente op verschillende dansacademies, de Franse Marc Beaugendre, ex-danser van modern dansgezelschap Introdans en momenteel te zien in Hollands Got Talent en Indirah Tauwnaar, (ex-)danseres en oprichtster van urban dansorganisatie Future Is Dance.

 

Inschrijven vóór 11 maart

Dans jij alleen, met je beste vriend, in een kleine groep of in een crew of team? Geef je dan nu gratis op voor Guts & Glory | The Dance Edition en laat zien dat jij het beste dansoptreden van Oss en omgeving hebt! Inschrijven kan door het opsturen van een filmpje van (een gedeelte van) jouw optreden naar info@lievekamp.nl. De inschrijving sluit op maandag 11 maart.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Maashorst Trailrun krijgt vervolg op zondag 5 april 2020

December 19, 2019

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon