Terugblik JOGG-week 2018

October 11, 2018

De JOGG – week, wat staat voor Jongeren Op Gezond Gewicht, was dit jaar van zaterdag 6 oktober tot en met donderdag 11 oktober en was ook dit jaar weer een succes! Omdat het dit jaar het ‘We are food’ jaar is, staan alle activiteiten in de JOGG week in het teken van gezonde voeding. Hieronder een terugblik!


De kick off op dag 1 van het programma was dit jaar afgelast in verband met de gelijktijdige herdenking en uit respect richting nabestaanden. Verder heeft er een mooi en divers programma gedraaid tijdens de gehele JOGG week. Bij verschillende AVEM kinderopvang locaties staan de activiteiten in het teken van gezonde voeding. In samenwerking met de GGD en het Sport Expertise Centrum hebben de locaties de hele week een gezond programma uitgevoerd waar kinderen bewust worden van gezonde voeding en de herkomst hiervan. Ook is er op de locaties ‘Het Gulden Huis’ en de ‘Troelstrastraat’ door de GGD en diëtiste Hanneke Kuijpers een oudermiddag georganiseerd waarbij ouders geïnformeerd worden over gezonde voeding, hier zijn meer dan 100 ouders mee bereikt!

 

Daarnaast zijn tijdens de JOGG week kinderen van Basisschool IKC de Regenboog en de Fonkeling op bezoek geweest bij Klasseboeren. Zij hebben speciaal tijdens de JOGG week een gezond programma ontworpen die deze kinderen op een enthousiaste manier hebben gevolgd! Ons welzijn heeft tijdens de JOGG week verschillende activiteiten in het kader van gezonde voeding uitgevoerd. Zo hebben ouders en kinderen gratis fruit gekregen en informatie over gezonde voeding. JOGG regisseur Mart van Schijndel, van het Sport Expertise Centrum is erg blij dat steeds meer verschillende organisaties zich inzetten om van JOGG een succes te maken. “We zijn met zijn allen verantwoordelijk om de omgeving van het kind te veranderen in een gezonde omgeving!”

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon