Vinkel krijgt glasvezelcentrale

January 29, 2019

In Vinkel werd op 28 januari een glasvezelcentrale, ook wel PoP of Point of Presence genoemd, geplaatst aan de Vinkelse Slagen. Vanuit deze centrale gaan de glasvezelkabels naar alle woningen en bedrijven in Vinkel. Met behulp van een hijskraan werd het PoP-station op zijn plaats gezet. De aanleg van het glasvezelnetwerk wordt gerealiseerd door aannemer Spitters van E-Fiber.

 

Glasvezelcentrale

Een glasvezelcentrale is een belangrijk onderdeel van de totstandkoming van het glasvezelnetwerk in Vinkel. De glasvezelcentrale lijkt qua uiterlijk op een elektriciteitshuisje. Vanuit dit punt gaan de glasvezelkabels naar alle woningen en bedrijven in Vinkel. De aanleg van deze glasvezelcentrale is een tastbaar begin voor de komst van glasvezel in Vinkel.

 

Eric Vos van E-Fiber is verheugd met deze stap: “Glasvezel voor iedereen is weer een stapje dichterbij. En zolang we het netwerk aan het aanleggen zijn, is de glasvezelaansluiting nog kosteloos”.

 

Voor meer informatie en alle vorderingen rondom de aanleg kunt u terecht op iedereenglasvezel.nl

 

Over E-Fiber

E-Fiber is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de aanleg van glasvezel. E-Fiber vindt dat iedereen in Nederland recht heeft op snel en betrouwbaar internet. Waar je ook woont, in een stad, dorp of buitengebied. Daarom investeert E-Fiber in infrastructuur, innovatie, techniek én in mensen. Om zo een uniek ‘open’ glasvezelnetwerk aan te leggen waarop iedere provider zijn diensten mag leveren.

 

Fotografie: Ben Nienhuis

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon