Week van de opvoeding

September 24, 2018

De kinderopvang organisaties in de gemeente Oss doen voor het tweede jaar mee aan ‘Week van de Opvoeding’. Deze vindt plaats van 1 tot en met 7 oktober 2018. Tijdens deze week organiseren de professionele opvangorganisaties uit de gemeente Oss informatieavonden over uiteenlopende onderwerpen, zoals het thema EHBO bij kinderen en baby’s, het thema Mediawijsheid, het thema Taalstimulering, het thema Mindfull en gezond ouder zijn, het thema Meertalig opvoeden, het thema Ouders, kind en geld, een goede start is wat telt.

 

Aanbod en aanmelden

Het aanbod is gericht op ouders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. ALLE ouders zijn bij alle thema-avonden welkom, ook ouders zonder of met een andere kinderopvang. De toegang is gratis. Interesse in (één van) de thema’s? Aanmelden kan uiteraard bij de organisatie zelf, en ook via de website Kleurrijk Ouderschap: www.kleurrijk-ouderschap.nl.

Hier staat ook alle informatie over de Week van de Opvoeding.

 

Leven lang leren

Alle kinderopvang (dagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang) werken samen om een bijdrage te leveren aan het gemeentelijke onderwijsvisie ‘een leven lang leren’. Het aanbod voor de Week van de Opvoeding is in onderlinge samenwerking tot stand gekomen.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon