Fotograaf Rob Pluijm opent kunstgalerie

October 9, 2018

Fotograaf Rob Pluijm uit Ravenstein opent in het weekend van 27 en 28 oktober Pluijm FineArt. Pluijm heeft in zijn studio een galerie ingericht met zijn mooiste foto’s. Die foto’s zijn ook te koop, compleet met een fraaie lijst. In hetzelfde weekend viert hij ook zijn twintigjarig jubileum als vakfotograaf.

“De galerie is onderdeel van mijn nieuwe tak: Pluijm FineArt”, legt Pluijm uit. “Mensen kunnen in de galerie kunst bekijken, kunst kopen en kunst laten maken. Er hangt vrij werk: landschappen, stillevens en portretten.” Naast de nieuwe tak blijft Pluijm zijn werk als vakfotograaf op dezelfde manier uitvoeren als voorheen.

“In combinatie met het jubileum is het dus dubbel feest”, vervolgt Pluijm. “Voor mezelf is het een prachtig moment om stil te staan bij wat er in twintig jaar tijd is veranderd. Ik begon met een kleine studio in combinatie met een winkel. Dat is allemaal geëvolueerd tot onder andere dit nieuwe concept waar ik heel trots op ben.”

Pluijm heeft voor het dubbele feest bewust voor 27 en 28 oktober gekozen. Leden van het Ravensteinse kunst- en ambachtsgilde doen in dat weekend mee aan de Studio Route van Crafts Council Nederland, die onderdeel is van De Week van het Maken. Pluijm geeft daar met de opening en het vieren van zijn jubileum zijn eigen invulling aan.

De deuren van de studio aan de Marktstraat 34 in Ravenstein staan zowel op 27 als op 28 oktober van 10.00 tot 17.00 open voor iedereen die belangstelling heeft.

Over Rob Pluijm
Rob Pluijm uit Ravenstein is een vakfotograaf die zich heeft gespecialiseerd in het maken van bijzondere portretten, landschappen en stillevens. Eind 2013 kwalificeerde hij zich op nationaal niveau alsSilver Master en werd zijn portfolio bekroond met de award voor het beste portfolio van dat jaar. Sinds eind 2016 mag hij zich ook Qualified European Photographer noemen. Meer informatie: www.robpluijm.nl en www.pluijmfineart.com.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon